Категорії розділу

Міні-чат

Наше опитування

Чи потрібно створення єдиної Української Православної Помісної Церкви
Всього відповідей: 97

Статистика

Офіційний сайт м. Шостка


Православне інтернет-радіо "Просфора"


Відправ SMS
 зі своїми побажаннями
і підтримай наш сайт


Переклад
translate

Locations of visitors to this page
____________________
ДРУЗІ САЙТУ:
Головна » 2010 » Листопад » 06
Освячення та встановлення накупольних хрестів
у м. Дружба, Ямпільського району.


В суботу 30 жовтня у м. Дружба відбулось освячення та встановлення накупольних хрестів на новозбудований Свято-Миколаївський храм. Чин освячення звершив єпископ Сумський і Охтирський Мефодій разом з духовенством Ямпільского, Конотопського та Сумського благочинь за участі понад трьох сотень віруючих . Після освячення за благочестивою православною традицією до хреста мали змогу прикластися духовенство та віряни.

Також владика освятив і першого дзвона, який буде скликати людей на богослужіння. Опісля Преосвященнійший подякував меценатам та усім віруючим, які долучилися до будівництва цього величного храму та духовного центру. Адже саме при Свято-Миколаївському храмі запланований центр реабілітації та розвитку молоді.

< ... Читати далі »

Переглядів: 653 | Додав: Admin | Дата: 06.11.2010 | Коментарі (0)

Освячення накупольних хрестів та куполів
у смт. Недригайлів.


В середу 27 жовтня в смт. Недригайлів відбулося освячення накупольних хрестів на новозбудований храм святого праведного Петра Багатостраждального (Калнишевського). Чин освячення звершив єпископ Сумський і Охтирський Мефодій разом з духовенством Недригайлівського, Роменського, Конотопського та Сумського благочинь за участі керівництва і громадських діячів району, області та віруючих.

Після освячення за благочестивою православною традицією до хреста мали змогу прикластися духовенство та віряни. Опісля відбувся хресний хід довкола храму зі співом тропаря «Спаси, Господи людей твоїх…» до п’яти храмових куполів. На цю визначну подію віруючі запросили видатних земляків – колишнього Президента України В.А.Ющенка, народного депутата Верховної Ради – П.А.Ющен ... Читати далі »

Переглядів: 806 | Додав: Admin | Дата: 06.11.2010 | Коментарі (0)

Святкові заходи з нагоди 15-ліття Патріаршої інтронізації

22 жовтня 2010 р. виповнолилося 15 років від часу інтронізації на Київський патріарший престол Святійшого Патріарха Київського і всієї Руси-України Філарета. З цієї нагоди в столиці 21-22 жовтня відбувається ряд урочистих заходів.

В урочистому святкування прийняла участь делегація Сумської єпархії на чолі з керуючим єпархії, єпископом Сумським і Охтирським Мефодієм.

Зокрема, 21 жовтня зранку на території Михайлівського Золотоверхого монастиря в залі Вченої ради КПБА відбулося засідання Архієрейського Собору УПЦ Київського Патріархату, постанови якого можна прочитати на офіційному веб сайті «Церква.info».

Цього ж дня з 14.30 д ... Читати далі »

Переглядів: 548 | Додав: Admin | Дата: 06.11.2010 | Коментарі (0)


Форма входу

Пошук

Календар

«  Листопад 2010  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930

АРХІВ НОВИН




web камера

Свято-Воскресенський

Собор м. Суми