Категорії розділу

Міні-чат

Наше опитування

Чи потрібно створення єдиної Української Православної Помісної Церкви
Всього відповідей: 97

Статистика

Офіційний сайт м. Шостка


Православне інтернет-радіо "Просфора"


Відправ SMS
 зі своїми побажаннями
і підтримай наш сайт


Переклад
translate

Locations of visitors to this page
____________________
ДРУЗІ САЙТУ:
Головна » 2011 » Липень » 24 » Архіпастирський візит до Ромен
Архіпастирський візит до Ромен
19:15

Архіпастирський візит до Ромен

12 липня 2011 року, в день, коли Свята Православна Церква вшановує пам`ять славних і всехвальних первоверховних Апостолів Петра і Павла, Преосвященніший Мефодій, єпископ Сумський і Охтирський, на запрошення благочинного Роменського району прот. Ігора Мурого, очолив Божественну літургію у Петропавлівському храмі м.Ромни. Владиці співслужили: настоятель храму прот. Ігор Мурий, старший благочинний Сумської єпархії прот.Богдан Козенко, прот. Свято-Воскресенського собору м.Суми Іван Чекалюк, а також чисельне духовенство Роменського благочиння.
Сьогодні Петропавлівський храм в Ромнах знаходиться у гарно обладнаному пристосованому приміщенні, проте неподалік будується нова і велична святиня. Є всі надії на те, що вже цього року завершиться її будівництво, яке й розпочалося не так давно – близько року тому. Зусиллями настоятеля храму прот. Ігора Мурого, Петропавлівської громади, небайдужих людей нова церква вже стала архітектурною прикрасою міста. І вже незабаром у ній підноситимуть молитви до Господа роменчани.
По завершенню Богослужіння єпископ Мефодій виголосив змістовну проповідь та поспілкувався з парафіянами. Потім відбувся хресний хід до нового Петропавлівського храму, де також був відслужений молебень.
Благочинний Роменського району прот. Ігор Мурий щиро подякував владиці за його архіпастирське служіння та візит до древнього і славетного м.Ромни.


























Переглядів: 566 | Додав: Admin | Рейтинг: 0.0/0 |
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:

Форма входу

Пошук

Календар

«  Липень 2011  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031

АРХІВ НОВИН




web камера

Свято-Воскресенський

Собор м. Суми