Категорії розділу

Міні-чат

Наше опитування

Чи потрібно створення єдиної Української Православної Помісної Церкви
Всього відповідей: 97

Статистика

Офіційний сайт м. Шостка


Православне інтернет-радіо "Просфора"


Відправ SMS
 зі своїми побажаннями
і підтримай наш сайт


Переклад
translate

Locations of visitors to this page
____________________
ДРУЗІ САЙТУ:
Головна » 2010 » Липень » 20 » Архіпастирський візит в м. Ромни.
Архіпастирський візит в м. Ромни.
22:25
12 липня на свято Славних і Псехвальних Первоверховних Апостолів Петра і Павла Преосвященнійший Мефодій, єпископ Сумський і Охтирський відвідав Петро-Павлівську парафію м. Ромни, настоятель ієрей Ігор Мурий. Зустріли владику прихожани храму та настоятель, разом з духовенством Роменського району.

Була відслужена Божественна літургія за участю духовенства Свято-Воскресенського кафедрального собору м. Суми та Роменського благочиння. Після літургії відбувся хресний хід до будівництва Петро-Павлівського храму. Біля стін храму був відслужений молебень. На молебні були присутні Голова Роменської Райдержадміністрації Сєрік Віктор Петрович, мер міста Помаран Павло Іванович та меценати. Опісля Преосвященнійший звернувся до людей з вітальним словом в якому привітав людей та керівництво району та міста і подякував меценатам за жертовний вклад у розбудові храмів на Роменщині.

По дорозі додому владика разом з духовенством відвідав будівництво собору Святого Праведного Петра Багатостраждального Калнишевського м. Недригайлів. Була проведена зустріч з керівником будівництва Гопасан Віктором Вікторовичем та головою міжрайонної громадської ради дияконом Миколаєм Зв’язкою та робітниками. Привітали з святом Петра і Павла та обговорили ряд питань по будівництву храму.

        Джерело:  Прес-центр Сумської єпархії
Переглядів: 581 | Додав: Admin | Рейтинг: 0.0/0 |
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:

Форма входу

Пошук

Календар

«  Липень 2010  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031

АРХІВ НОВИН




web камера

Свято-Воскресенський

Собор м. Суми