Категорії розділу

Міні-чат

Наше опитування

Звідки Ви дізналися про наш сайт?
Всього відповідей: 28

Статистика

Офіційний сайт м. Шостка


Православне інтернет-радіо "Просфора"


Відправ SMS
 зі своїми побажаннями
і підтримай наш сайт


Переклад
translate

Locations of visitors to this page
____________________
ДРУЗІ САЙТУ:
Головна » 2009 » Жовтень » 28 » Патріарх Київський і всієї Руси-України Філарет прибув до Америки
Патріарх Київський і всієї Руси-України Філарет прибув до Америки
17:50
Патріарх Київський і всієї Руси-України Філарет прибув до Америки


23 жовтня 2009 року Святійший Патріарх Київський і всієї Руси-України Філарет відбув з архипастирським візитом до Сполучених Штатів Америки. Патріарха Філарета супроводжують керуючий справами Київської патріархії архимандрит Епіфаній та професор КПБА доктор богослів’я Дмитро Степовик. Під час візиту Патріарх звершить кілька богослужінь в українських парафіях Америки та проведе ряд зустрічей. Візит триватиме 10 днів.
 
 
 

В аеропорту Чикаго Святійшого Владику й очолювану ним делегацію зустрічали Генеральний консул України Костянтин Кудрик, представники української громади.
 
 
 
 
По приїзді в готель хлібом-сіллю й словами великої радості Святійшого Патріарха Київського і всієї Руси-України Філарета зустрів Івась Яресько – голова громади Святого Андрія Первозваного в Блумінгдейлі. Відбулась коротенька зустріч з  секретарем Вікаріату УПЦ КП в США та Канаді, настоятелем храму Святого Андрія Первозваного в Блумінгдейлі митрофорним протоієреєм Віктором Полярним, який від імені пастви – вірних Київського Патріархату – привітав Святійшого Владику на американській землі.
 
 
 
 
На церемонії були присутні представники української діаспори Чикаго й передмість. Діти вручили Предстоятелю УПЦ КП квіти, а дорослі – невеличкі символічні презенти.
 
 
Після нетривалої, але теплої зустрічі Святійший Патріарх Київський і всієї Руси-України Філарет уділив усім присутнім своє Патріарше благословення.
 
 

Нагадаємо, Вікаріат УПЦ КП в США і Канаді об’єднує українські парафії, що перебувають у канонічній єдності з Київським Патріаршим Престолом.

Оксана КУШІЦЬКА

 

 

Джерело: Прес-центр Київської Патріархії.

Переглядів: 672 | Додав: Admin | Рейтинг: 0.0/0 |
Всього коментарів: 0

Форма входу

Пошук

Календар

«  Жовтень 2009  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031

АРХІВ НОВИН




web камера

Свято-Воскресенський

Собор м. Суми