Категорії розділу

Міні-чат

Наше опитування

Чи потрібно створення єдиної Української Православної Помісної Церкви
Всього відповідей: 97

Статистика

Офіційний сайт м. Шостка


Православне інтернет-радіо "Просфора"


Відправ SMS
 зі своїми побажаннями
і підтримай наш сайт


Переклад
translate

Locations of visitors to this page
____________________
ДРУЗІ САЙТУ:
Головна » 2009 » Грудень » 26 » Священики Свято-Покровського Храму відвідали школу-інтернат на Святого Миколая
Священики Свято-Покровського Храму відвідали школу-інтернат на Святого Миколая
13:38

     19 грудня увесь Православний світ відзначав одне з найбільших свят в Україні – Святого Миколая. В цей день зранку люди йдуть до церкви на Божественну Літургію, а після служби допомагають немічним, бідним та голодним, бо це свято завжди відзначалось не пишністю святкування, а добрими вчинками. Також у цей день прийнято робити подарунки дітям, поклавши їх під подушку.

     Саме в цей святковий день, після Божественної Літургії, священики Храму Покрови Пресвятої Богородиці  отець Володимир Ковальський та отець Олександр Підгорний відвідали  шосткінську школу-інтернат. У цьому інтернаті навчаються і живуть діти, що не мають батьків та діточки від яких батьки відмовились. Саме таким дітям не вистачає батьківської любові та уваги, під ялинку ці  маленькі янголятка клали записки до Святого Миколая з мрією побачити своїх батьків. Священиків діти зустріли дуже тепло, задавали різні питання, читали українські вірші, співали колядки.


 

   

 

Від Свято-Покровської громади  священики подарували дітям дитячі молитовники, православні розмальовки, цукерки, печиво та солодкі напої. Діти та викладачі запрошували священиків відвідувати їх частіше, та обіцяли приходити до храму. Дуже гарно, що в  душах цих дітей є місце для Бога, зростаючи у християнській моралі та любові, вони стануть достойними громадянами нашої країни. Люди, які живуть з вірою завжди морально вище від безбожних людей, а здорове суспільство – це в першу чергу духовно сильна нація.

    Вітаємо усіх  благодійників, що допомагають відбудовувати спалений храм в такий складний час, всіх парафіян, владу, та всіх віруючих з цим чудовим святом. Нехай Святий Миколай охороняє і оберігає Вас від усіх бід та нещасть, дає міцне здоров’я  та наснаги! Многая і благая літа!

 

 

Прес-секретар Свято-Покровської парафії  отець Олександр Підгорний

Переглядів: 780 | Додав: Admin | Рейтинг: 5.0/1 |
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:

Форма входу

Пошук

Календар

«  Грудень 2009  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031

АРХІВ НОВИН




web камера

Свято-Воскресенський

Собор м. Суми