Категорії розділу

Міні-чат

Наше опитування

Чи потрібно створення єдиної Української Православної Помісної Церкви
Всього відповідей: 97

Статистика

Офіційний сайт м. Шостка


Православне інтернет-радіо "Просфора"


Відправ SMS
 зі своїми побажаннями
і підтримай наш сайт


Переклад
translate

Locations of visitors to this page
____________________
ДРУЗІ САЙТУ:
Головна » 2011 » Липень » 24 » Триває літній православний дитячий табір «Собор-2011»
Триває літній православний дитячий табір «Собор-2011»
19:21

Триває літній православний дитячий табір «Собор-2011»

З благословення єпископа Сумського і Охтирького Мефодія, вже традиційно, на березі тихого Псла неподалік с.Грунівка Краснопільського району розкинувся літній православний дитячий табір «Собор-2011». Тутешня мальовнича місцевість приваблює своєю окрасою, чарує вишуканістю і неповторністю. Суцільна розкіш квітучого різнотрав'я, невгамовний щебет птахів, ласкаве і ніжне сонце, тиха і зажурлива річка вражають, і мимохідь з душі вириваються слова зачудування і вдячності Творцеві за таку невимовну красу.
Вже кілька років поспіль тут проходить літнє дитяче таборування вихованців недільної школи, яка діє при Свято-Воскресенському кафедральному соборі м.Суми. Організаторами і відповідальними за роботу табору є: головний духівник недільної школи, протодиякон Ігор Кліменков та протодиякон Михайло Самотой.
Табір, який почав працювати з 12 липня, складається з двох куренів, в кожному з яких близько десяти хлопців і дівчат. Відповідно керівниками є Світлана Іванівна Майорова та протодиякон Михайло Самотой. У таборі працює кваліфікований персонал. Вихователі ― досвідчені педагоги та духовенство Сумської єпархії.
Ранок у дитячому таборі починається з традиційної руханки та загартування повітрям, сонцем і водою. Кожен день починається з ранкової молитви та виконанням державного Гімну України. А після сніданку, духовних бесід і занять, день продовжується цікавими заходами, різними туристичними походами та іграми. Діти грають у футбол, волейбол, баскетбол, бадмінтон, а також займаються плаванням та греблею на байдарках. Увечері вивчають пісні на духовну тематику, беруть участь у різноманітних конкурсах вже біля вечірньої ватри.
Конкурси, вікторини, командні змагання організовує і проводить музичний керівник Ліна Володимирівна Андрюшина, як професійний педагог, вона швидко знайшла спільну мову з дітьми. За час дії табору були проведені конкурси: «Ватра знайомства», «День талантів», «Ватра відвертості і щирості» та інші. 15 липня, в рамках запланованих заходів «Стежками рідного краю», діти побували в смт.Миропілля, де відвідали місцеву святиню – Свято-Миколаївський храм.
Мета табору – об’єднання православної молоді, повноцінний відпочинок і оздоровлення в літній період, патріотичне виховання, а також сприяння глибшому і осмисленому залученню дітей до духовного життя.
До закінчення таборування ще кілька днів, а діти вже запитують у організаторів про табір наступного року, бажаючи ще хоч раз приїхати і насолодитися Богом даною досконалістю природи та дружньою атмосферою, які знов і знов ваблять до себе.

Фото...


















Переглядів: 530 | Додав: Admin | Рейтинг: 0.0/0 |
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:

Форма входу

Пошук

Календар

«  Липень 2011  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031

АРХІВ НОВИН




web камера

Свято-Воскресенський

Собор м. Суми